#1 Week 1: Structuur (stap 3 van 5)

In deze video leg ik de structuur van de opleiding uit. Na het filmen kwamen Evert en ik erachter dat de camera die mijn tekening ging opnemen, niets had opgenomen 🙁 Evert heeft er alsnog wat van gemaakt in de post-productie, thanks hiervoor!


In deze video heb ik het over een verhaal uit het boek Eerste Hulp bij Gesprekken. Dit verhaal begint halverwege pagina 32. Het e-boek kun je kosteloos downloaden via deze link: www.loodens.org/boek2020

Samen leren
Heb je een vraag, zorg, waardering of een idee bij het kijken van deze video? Stuur Yves dan een appje of email, kom naar het vragenuur op zaterdag om 13:00 of schrijf hieronder wat om van elkaar te leren.

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Fabius
Eva Fabius
2 years ago

Hoi Yves

Ik zou graag zo´n kartonnen kaart ontvangen, heel handig lijkt me dat.
Mijn adres is: Tweede Jan Steenstraat 85hs
1074 CM Amsterdam

Dank vast!

Lilian Lambrechts
Lilian Lambrechts
2 years ago

Ik wil ook graag een kartonnen kaart ontvangen Yves. Mijn adres is Kempsstraat 2c 4921 TB Made