#1 Week 1: Intenties (stap 2 van 5)

Hieronder een samenvatting van de verschillende intenties van onze mede-deelnemers. Ik heb niet de letterlijke tekst gebruikt om de intieme informatie te respecteren.

Tijdens het maken van het bovenstaande overzicht, kwam ik erachter dat het inspirerend kan werken als je iets of iemand als voorbeeld hebt. Waar je naartoe kan werken. Zo hoorde ik iemand eens zeggen: “ik wil meer spreken als Obama,” of iemand anders zei: “ik wil in gesprekken zo stevig als een rots zijn.

Vraag om voor jezelf te beantwoorden: is er een persoon of beeld dat voor jou naar boven komt als je dit zo leest? Iets inspirerends als het om communicatie gaat?

Samen leren
Heb je een vraag, zorg, waardering of een idee bij het bekijken van deze intenties? Stuur Yves dan een appje of email, kom naar het vragenuur op zaterdag om 13:00 of schrijf hieronder wat om van elkaar te leren.