#1 Week 1: Warm welkom (stap 1 van 5)

Samen leren
Heb je een vraag, zorg, waardering of een idee bij het kijken van deze video? Stuur Yves dan een appje of email, kom naar het vragenuur op zaterdag om 13:00 of schrijf hieronder wat om van elkaar te leren.

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne-Marie Hendriks-Pijnenburg
Anne-Marie Hendriks-Pijnenburg
2 years ago

Dag Yves,

Dankjewel voor de mail. Helaas krijg ik de link niet geopend. Heb je een tip wat ik zou kunnen proberen?

Met vriendelijke groet,

Anne-Marie Hendriks-Pijnenburg

Yves
Yves
2 years ago

Hi Anne-Marie, Yves hier. Volgens mij hebben we via Whatsapp samen geregeld dat je weer verder kon. Wil je me het laten weten als ik toch nog ergens mee kan helpen?

Marieke Linders
2 years ago

Dankjewel Yves voor de start. De pagina hangt sinds vandaag op onze WC en ik merk nu al dat het effect heeft in mij en hoe ik met mijn gezins genoten omga. Verder dacht ik dat ik me niet vaak genoeg irriteer aan mensen om dit wekelijks te bespreken of dagelijks te oefenen, maar het lijkt of ook daar toestemming op is gekomen om dat te mogen voelen. En als ik de oefening dan bekijk, dan is het zó mooi dat daar vaak iets moois authentieks onder ligt. Iets van een onbeantwoord en onbewust verlangen.