Week 7: Vragenuur

Hierbij de opname van het vragenuur van dinsdag 30 november. Ik heb er twee clips van gemaakt: welkom, vieren & verwerken, vragen. Om zorgvuldig met elkaar en de persoonlijke informatie in deze video om te gaan – en dat deze niet gaat “zweven” op een computer of internet – verwijder ik deze video op woensdag 7 december. Mijn verzoek is of je geen kopie van deze video wilt proberen te maken en deze video ook niet laat zien aan mensen die geen deelnemer zijn van deze cursus. Hier hebben de mensen in de video namelijk geen toestemming voor gegeven. Enjoy the learning 🙂

Aan het einde vraag ik ondersteuning bij het vinden van nieuwe deelnemers voor de nieuwe begeleidersopleiding. Wil je me helpen en ken je iemand die hierin geïnteresseerd in zou kunnen zijn? Wil je dan deze link doorsturen: www.eerstehulpbijgesprekken.nl/crowdfunding2

Clip 1: Welkom

Clip 2: Vieren en verwerken

Clip 3: Vragen