Week 10: Voorproefje (stap 5 van 5)

Dat was hem, de opleiding. Je hebt natuurlijk nog een oefengesprek te gaan, een vragenuur op dinsdag én wil je mij je feedback sturen van deze week?

Hierbij een voorproefje van de gesprekken die ik wil gaan opnemen samen met Ida. Dit zijn gesprekken met mensen die ook mensen helpen bij het oplossen van ruzies. Als eerste was Jeantilette aan de beurt. Zij doet vrijwilligerswerk bij Buurtbemiddeling, ook bekend als Beter Buren.

De bedoeling van deze gesprekken is om je te ondersteunen in je eigen gesprekken, je Eerste Hulp bij Gesprekken, inspiratie te bieden en samenwerking te stimuleren. Ik wil even checken of dat is gelukt is in het onderstaande clipje. Zou je me daar iets over willen vertellen in de comments hieronder?

Ik voel me dankbaar voor je aandacht. Dat jij er was om iets dat belangrijk voor mij is te delen, heeft mijn leven verrijkt, mijn denken verhelderd en mijn hart verruimd.