Boek een uur Eerste Hulp bij Gesprekken – kosteloos

Boek een uur – kosteloos
In de agenda kun je een uur selecteren dat jou uitkomt. Yves krijgt dan een bericht en bevestigt binnen 4 uur of de afspraak door kan gaan. Je kunt boven de agenda kiezen tussen via Zoom afspreken of in persoon bij de Beurs van Berlage. Je krijgt contact met Yves, die in zes jaar duizenden gesprekken heeft gevoerd.

Dit uur is kosteloos, want Yves wil namelijk dat hulp bij gesprekken laagdrempelig is en het is al een hele stap om om hulp te vragen. Hij verwacht dus geen tegenprestatie of vrijwillige bijdrage.

Wil je Yves uit jezelf steunen, omdat je enthousiast bent over zijn werk? Dan kun je geld doneren of hem op een andere manier die bij jou past helpen. Je krijgt één e-mail na afloop met de mogelijkheden. In deze e-mail staan ook vijf feedbackvragen die nodig zijn om de kwaliteit van Eerste Hulp bij Gesprekken te waarborgen.

Voor wat voor gesprekken kun je bij Yves terecht? Hij heeft ervaring met een moeilijk gesprek op de werkvloer, zoals een gesprek met je baas of manager of collega. Maar ook voor een ongemakkelijk gesprek met je ex-partner of een vriend of familielid kun je bij hem terecht. Deze gesprekken kunnen gaan om uitzonderlijke situaties, maar ook voor alledaagse irritaties ben je bij hem welkom. Hij helpt je graag om van een moeilijk gesprek makkelijk te maken. Zodat jij het gesprek met vertrouwen aan gaat en de ander reageert met: “Ik ben blij dat je er over bent begonnen!”

Op dit moment is Yves de enige begeleider. Hij leidt in November en December 22 mensen op om ook Eerste Hulp bij Gesprekken te kunnen geven. Heb je hier interesse in? Dan kun je je aanmelden voor de volgende opleiding die begin 2022 begint: https://public.eerstehulpbijgesprekken.nl/crowdfunding-2/