10 weekse begeleidersopleiding Eerste Hulp bij Gesprekken #3


Dit aanmeldingsformulier kost wat tijd om in te vullen. De reden hiervoor is dat ik het belangrijk vind dat je een weloverwogen keuze maakt. Dat geeft mij vertrouwen dat jij het meeste uit deze opleiding haalt én dat we het samen doen. Voor het overzicht nog wat dingen op een rij:

Ik geef deze begeleidersopleiding met steun van vele mensen. Mijn vriendin, familie, vrienden én de mensen die hebben gedoneerd tijdens de crowdfunding. Daarnaast word ik tijdens de opleiding gesteund door assistent Jeantilette en producer Evert.

Dit is de dagelijkse oefening die alle deelnemers tijdens de opleiding doen. Elke zondag om 9:00 krijg je een videoles van 20-30 minuten. Bij deze video’s zit ook een opdracht, om wat je in de les leert in de praktijk te brengen.

Wat we samen doen zijn de oefengesprekken met een andere deelnemers en het optionele vragenuur elke maandag om 19:00. De cursus start op zondag 17 april 2022 en eindigt op zaterdag 25 juni.

Schatting wekelijkse studielast
1 uur oefengesprek
1,5 uur vragenuur – optioneel
20 minuten video + 40 min opdracht
5 -15 minuten dagelijkse oefening
————————–=
3 – 4,5 uur per week

Als het je één of twee weken van de tien weken niet lukt om de verplichte onderdelen uit te voeren, dan heb ik daar begrip voor. Dat geeft ruimte aan de onvoorspelbaarheid van het leven. Als je meer dan dat mist, dan zal ik je vragen om de opleiding te pauzeren en aan te sluiten bij de volgende opleiding.

Aanmeldformulier